Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz nuke7 #27923 üzenetére

    Én meg úgy látom, hogy te mindenkinek elmondod, hogy szerinted a másik érve, ami ugye egy beszélgetés alapja (mármint, hogy mindenkinek legyen egy álláspontja) csak szar lehet és ezt úgy tolod a képünkbe- hogy "csak neked lehet igazad", meg, hogy "attól, hogy hangosabban mondod" stb.

    Biztos, hogy nálad minden rendben van?

    Ha már PC a téma egy TV topicban, akkor szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a DIY komponensek aránya az elenyészőhöz konvergál ha a brand PC-kkel forgalmazott alaplapok, CPUk, stb elemek számát tekintjük 100%-knak. És igen sajnos ki kell ábrándítsalak, csak a céges brand PC eladások adják a zömét a PC eladásoknak de még így is világszerte 15%/évet esik a PC eladások száma. Háztartásokban illetve a magánszektorban a laptopok is torony magasan verik a PC eladásokat, a laptopot meg már verik a tabletek.

    Szóval ha lehet egy jó tanácsom először nézz utána a tényeknek, pl google aztán írj.

    Attól, hogy te imádsz otthonra játék PC-t barkácsolni, még nem leszel te egyes egyedül a világ trendje.

    Elég ha pl megnézel olyan húzó játékokat mint pl a nemrég futott Elder Scrolls Skyrim volt - ahol a PC-s eladások 10%-ot tettek ki, 90% az Xbox volt. Valószínűleg a következőt már nem is fogják portolni PC-re...

    Vagy pl szerinted a Mikrofos miért tett mindent fel egy lapra és próbált meg egy olyan op rendszert kihozni ami tableten fut a legjobban??

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák