Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    válasz JaniS #28013 üzenetére

    Mikor hazahoztam a 50g30-at, akkor nem láttam semmi hibát, ott volt a lila köd a szemem előtt. Aztán megtaláltam magamnak a line bleedinget, sávosodást, vibrálást, ghostot, foszfor lagot. Azóta ezeket néha látom mozizás közben is, ha rossz a film, és ráérek ilyenekkel foglalkozni... Közben azért szórakoztató nézni, hogy a vendég mondjuk ebből semmit sem vesz észre, csak keresi a padlón az állát.

    Viszont, ha elmegyek egy ismerőshöz, és filmet/sorozatot néznek a "nagy" TV-n (32-42" LCD), akkor mindig nyugtázom, hogy lehet, hogy a plazmán se tökéletesen fekete, meg lehet, hogy sávosodik, meg "vérzik a vonala", meg akármi, de ettől nem támad sírhatnékom, ha ránézek, hanem örülök neki, hogy jól néz ki. Ha pedig jó a film, akkor tökéletes, amit látok. :)

    szerk:
    Nem mellesleg, most rákaptam az NBA-re, mert annyira jól néz ki a plazmán, hála istennek logo nagyon ritkán van, az eredményjelző meg minden csatornánál más, meg ide oda tologatom a kicsi dunevel a képet lefelé, így a ghost sem igazán komoly probléma. Sportot nézni plazmán álom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák