Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz t-bali3 #27037 üzenetére

    Igen. Úgy tűnik, bár a konkrétumokkal meg kell várni még legalább az EU-s bejelentéseket, illetve a gyakorlati tényekhez az első teszteket. De az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy mindkét gyártó újra kidobja a már 2012-ben is (Samsungnál 2011 óta) használt paneleket (szűkebb méret és modellválasztékkal), kis finomításokkal a teljes készüléket illetően, és mellétesznek egy-egy új csúcsmodellt, amik tényleg friss kijelzőpanelekre épülnek.

    Persze ez sem vés még kőbe mindent. Elméletben elképzelhető bármi, akár az is, hogy az ST60 kontrasztban a dupláját hozza az ST50-nek, mert nem tudjuk mennyi tartalékot hagytak a 2012-es modellekben. Csak nem valószínű, hogy látványos eltérések lennének, és csak ennyi változhat, hogy miként hajtják meg a panelt, a pixelstruktúra és az anyagok maradnak, ami azért körbehatárol pár képjellemzőt. Drasztikusan más jelege nem igen lehet a képnek.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák