Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz mayday00 #24948 üzenetére

    Pontosan idéztél: röhögős smile-ikkal írtad, ezért feltételeztem, hogy viccelsz.
    Azt az erősítőt ~3000-ért hozta volna el egy futár, azért mentem inkább kocsival, hogy mihamarabb rendbe tudjuk tenni a TV-d is, mert úgy tűnt igen csak sürgős neked az ügy. A csomagszállítás árát le is vontam volna, ha nem ülök órákon át a dugóban, ami erősen megdobta az üzemanyagfogyasztást és kétségessé tette, hogy el tudok-e még egyáltalán menni az erősítőért. Ha nem miattad indulok, akkor oda megyek először, nem feléd menet állok a dugóban.

    De egyébként nem nevezném ezt vitának. Mondtam egy összeget, aztán megbeszéltük, hogy félrértés volt. Nem követelőztem és magamtól nem is hoztam volna fel publikusan ezt a témát. Most is csak azért írom, hogy ha már szóba került, akkor legyen itt mindkét nézőpont.

    Általában előre meg szoktunk állapodni a végösszeget illetően, csak veled kapkodtunk. De mint látod, én nem haragszom, most is szívesen válaszoltam a korábbi kérdésedre és természetesen máskor is dolgoznék még neked/veled, ha részletesen és pontosan megállapodunk előtte. :R

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák