Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Ne tököljetek a logókkal.

    Itt lehet csinálni petíciót. FB-n reklámozva simán tetemes aláírót lehet gyűjteni. Talán az online szaksajtó is ráharap.... PH, HWSW, SG stb...
    Azt ellenőrizzétek, hogy nem adathalász oldal-e, a többi simán megy.
    Kb ilyen címmel: Le a logókkal!
    Kb ilyen leírással kivitelezhető:

    " A kereskedelmi és közmédiában is a televízió csatornákat logókkal jelölik. A marketing áldásos hatása mellett, hogy a bekapcsolódó néző egyből tájékoztatva van, hogy mely csatornát nézi sajnos vannak negatív hatásai is.

    A fejlődő technológia velejárója, hogy a képcsöves televíziók eltüntek és helyüket a plazma és LCD televíziók vették át.

    A plazma televíziók egyik hátránya, hogy egy idő után beégés "ghosting" keletkezik a csatornák logójától. Emiatt sajnos a tulajdonosok zoomolni kénytelenek, ha ezt a jelenséget el szeretnék kerülni. Emiatt a műsor egyes részletei nem annyira élvezhető számukra, mint a hagyományos tv-t nézők számára, akik nem kényszerülnek a zoomolásra a logók miatt.

    Petícióm célja, hogy megfelelő mennyiségű aláírás esetén a médiáknak eljuttatva foglalkozzanak is a kérdéssel.

    A logók eltüntetése a fő cél, illetve amennyiben ez nem lehetséges, akkor az agresszív logók lecserélése a fejlett országok mintájára, ahol enyhébb, de még látható logóval tájékoztatják a nézőt és valamelyest tekintettel vannak a plazmatelevíziók tulajdonosaira."

    Ha összejön a sok aláírás, akkor lehet menni kopogtatni, ha nem érdemleges a válasz, akkor illetékes hatóságnál kopogtatni... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák