Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz < CyberBob > #1175 üzenetére

    "Viszont még a nagyon tehetős réteget sem tudták megfogni teljesen a magas ár, drága kiegészítők és kevés szolgáltatás miatt."

    De még mennyire, hogy meg tudták! Nyilván nem a sokgyerekes családok vették a Kuro-t, ahol egész nap Minimax és társai mennek (bár, ilyen is van az ismeretségi körömben), hanem a legjobb minőséget kereső házimozisták, ők viszont még ma is inkább használt Kuro-t keresnek, mint egy consumer-márka legfrissebb darabját akár. A szolgáltatások hiányát sosem rótta fel senki a Pioneer-nek, mert mindenki tudta, hogy ezek célhardverek és nem elsősorban TV-k. Aki ilyet vett, az nem azért vette, hogy Maúniakshoút nézzen rajta. Emlékszem, volt olyan idő, hogy hiánycikk volt az aktuálisan legjobb Kuro. A probléma azzal volt, hogy ez a felhasználói réteg mindenhol a világon elég szűk és nem tudta gazdaságosan fenntartani a részleget, mert még az ilyen magas ár is túlzottan alacsony volt a gyár szempontjából, viszonyítva a tervezési és gyártási költségekhez és a viszonylag alacsony példányszámhoz. Ez egyébként sok HiFi gyártónál is probléma.

    "Lásd Panasonic, bőven hozza azt a szintet ami az emberek 99%-nak jó még is tudja korrekt áron adni."

    Azért a korrekt árú Panasonic-ok nem említhetők egy lapon a Kuro-val, leginkább csak a G-sorozattól fölfelé, de főként a VT, az meg már minden csak nem népszerű árú, de azt se felejtsd el, hogy eltelt azóta 3 év! Ha megnézed a Pana 3 évvel ezelőtti árait, még azok sem voltak olyan barátiak.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák