Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    Egyébként vettem egy új villanyborotvát én is. Az első egy Enchen X2 volt, de sajnos gyárilag hibás aksival. Mivel nem akartam kétszer is pórul járni, inkább másik típusra cseréltettem a különbözet kifizetésével:

    Ennek tökéletes az aksija, teljesen feltöltött állapotban volt a csomagban, és motorja is hibátlanul működik. A kezelése egyszerű, és a teljesítménye túlmutat az árkategóriáján.

    Halknak ugyan nem mondanám, és könnyű műanyag a háza is, de nyilván nem vártam, hogy egy holland gyártású, egykori Philips csúcsmodell minőségi szintjét hozza.

    A borotválási hatékonyságáról annyit, hogy ha a "Mennyire simára borotválja az arcbőrt?" skálán a pengés borotvámat tekintem 10/10-nek, a Philips borotvámat pedig 9/10-nek, akkor ez megérdemel egy erős 8,5/10-es értékelést.

    Gyorsan meg tudok borotválkozni vele (egy-egy művelet 2%-ot csökkent az aksi töltöttségén), de jobban kell mozgatnom az arcbőrön, mint a Philips-et. Az első 2 alkalommal még jobban irritálta is az arcbőrömet. Most már nagyjából rájöttem a megfelelő sebességre és mozgatásra; ráéreztem a megfelelő technikára.

    Összességében szerintem ennyit megért; abszolút használható termék a kategóriájában.

    (Azért rendelek új körkéstartó fejet a Philips-emhez, és amint az ismét üzemképes, ezt tartalék borotvának fogom megtartani.)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák