Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andrasferenc

    tag

    válasz bogabi #10010 üzenetére

    Én erről írok itt, de sokan nem tudják ezt elképzelni, miért pattogzik le a lakkréteg. Azt gondolhatják, igénytelenül,nem megfelelően tartom, amely össze-vissza lehet karcolódva. Amikor már zavarólag lifeg rajta a leváló lakréteg, kézzel leszedem. Ha egyszer megindul a leválás, utána folytatódik fokozatosan. Nem hiába cserélik egyszer a garancia lejártatát követően egy ideig ingyen. Nem hinném, hogy a gyártó karitatív intézmény lenne.
    A nyél anyaga anyagában színezett, fekete színű. A fényes lakkréteg nem átlátszó, áttetsző, hanem fekete színű (zongoralakk szerű), amely "halpikkely" szerűen válik le.
    A tisztítóállomásból, amikor kiveszem a borotvát, az üreg nagy része tisztítófolyadék cseppes. Lehet, amit küldtél, a szitánál a piros vonalig érhet a folyadék üzemszerűen, de az üregben fel is fröcsöghet, mivel tisztítás közben a fej rezeg. A tisztító folyadék magas alkohol tartalommal rendelkezik. Annak a kipárolgása is előidézheti a leválást. Azért javasolta a szerviz azt, hogy ne abban tároljam a borotvát.

Új hozzászólás Aktív témák