Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nextra

    újonc

    Hello mindenki!
    Új vagyok itt a fórumon, de már 15 éve használok Linuxot, és megpróbáltam forgatni egy padavan cfw-t rpm alapú rendszeren. Persze az egész Prometheus apt-get-re van megírva, de azért elindítottam, bár volt amit nem akart elfogadni. Nevezetesen a skineket sehogy nem tudtam elfogadtatni vele. De ha ezt kihagytam, akkor azért elindult a fordítás, de lehet kevés a gép, 4 db 2GHz mag. Mindenesetre 35 perc után leállítottam. Linux Mint alatt pampog is hogy a --force-yes opció már a múlté. S bele is kerül egy loopba. De miért készít gcc fordítót ha már van fent a gépen?
    Mindegy. Birtokomba került egy RT-AC57U h/w:A - gondolom ez a V1. S leszedtem egy mc firmware-t Intruder2k5 Mega szerveréről, de míg az előző RT-AC51U routeremre - igaz máshonnan szerezve - fel tudtam telepíteni a cfw-t a router saját frissítő menüpontjából, ezen az RT-AC57U-n ez nem működik. Ha nincs Windowsom hogyan oldjam meg? Mert olvastam hogy az Asus recovery programjával lehetne feltenni reset meg kikapcs gomb variálásával. Az meg ugye windows program.
    A menüben való frissítési próbálkozásomra azt írta hogy nem kompatibilis a trx fájl.
    Kimondottan RT-AC57U lehetőséget nem is találtam a Prometheusban, de sok helyen azt írták hogy ez megfelel az 1200GU-nak.
    Hogyan tovább?

Új hozzászólás Aktív témák