Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umek

    tag

    válasz #72042496 #76997 üzenetére

    Jogos. :DDD

    krx21: Nekem még különböző okok miatt nem sikerült mélyebben belemennem a dologba, mint ribarszki kollégának, illetve én arra sem leszek jó, hogy összehasonlítsam egyéb OLED-ekkel pl., mivel nálam egy régebbu samu lcd-t váltott le, tehát ég és föld. Csak ámulok és bámulok. Tényleg.

    Maga a készülék egyébként gyönyörű, tényleg elképesztően vékony, nálam amint lejjebb olvashattátok, egy fix konzolon van, amire nem mondom, hogy nem volt szenvedés feltenni, de ez nem a készülék hibája, meg amúgy is a leírásában minimum 10 centis faltávolságot írnak, és úgy nyilván a bekábelezéssel sincs gond. Először talpra állítottam egyébként, úgy is szép volt, stabil, de nekem a fix, simuló konzol volt az elképzelésem, így ezt választottam. A vele járó szenvedés már az én saram.

    Eddig xbox series s-sel próbáltam ki igazán a tudását, elképesztően nagy élmény, sokat olvasgattam itt a topicban, hogy játékmódban melyik készülék milyen, melyik a jobb, stb. Hát nem tudom, hogy igazából ki veszi észre ezeket a különbségeket, főleg, ha nincs egymás mellett a két készülék és csinálod rajta ugyanazt, de ez már az a szint, mint az audiónál a vájtfülűek. Az egyszerű ember mint én, bizonyára tátott szájjal vigyorog az lg-n, panán, phili-n és samun játszva max beállításokkal...

    Nálam egyébként telekom a tv-szolgáltató, a hd adások minőségével nem vagyok maradéktalanul elégedett.

    A kicsi távirányítója nekem nagyon bejön, szerintem baromi egyszerű használni (és egyébként vicces, de a régi samsung tv-m távirányítójával is tudom kezelni, véletlenül derült ki). Külön plusz pont a napelem.

    A hangját is kiemelném, az is nagyon tetszik, kifejezetten jó térhatása van, zenehallgatásnál (youtube) pedig rendesen odateszi magát, kb egy házibulit le lehetne tolni vele. Panelban nem lennék a szomszéd.

    Eddig a telekom, egy kodi, egy xbox S van rákötve, mélyebben kitesztelni, képbeállításokkal komolyabban babrálni még nem volt időm.

    keresőhöz: samsung s95b

    [ Szerkesztve ]

    Légy korrekt.

Új hozzászólás Aktív témák