Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz cSuwwi #57015 üzenetére

    Én ezt netflix hatásnak hívom, a régi bölcsek pedig egyszerűen a bőség zavarának nevezték.
    Amikor már túl sok játékod van, akkor nem tudsz választani, és ha választasz is ott lebeg körülötted a gondolat, hogy miért nem a másikat választottad, így aztán azt is félbehagyod, és nem játszol semmivel, míg ha lenne két játékod, akkor azt a kettőt maradéktalanul élveznéd.
    Steve Jobs ezért hordta mindig ugyanazokat a ruhákat, mert a döntés így lekerült róla egy irreleváns témában és tudott a számára fontos dolgokra energiát fordítani.
    Végtelen játékkal túl sok döntést kell meghozni, és a sok döntés már annyira leszívja az energiáid, hogy játszani nem marad.

    Én az ilyenek miatt álltam le az ilyen-olyan-amolyan salekben vásárolásokkal, mert játszani úgysincs időm annyi játékkal, és a végtelenített backlog csak elvisz a végtelenített döntési fa irányába, amiből végül semmi játék nem lesz, és akkor minden vásárlás kidobott pénz.

    Úgyhogy most van gamepass, meg 1-2 havonta 1-1 switch játék, amivel többnyire azért a gyerekeim játszanak, fogy a backlog, és újra élvezem a géminget a mélypont után, amikor majdnem belefulladtam a steam salekben beharácsolt sokszáz játékba. :)

Új hozzászólás Aktív témák