Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Egy kis Update a Xenoblade Chronicles 2-höz 25 óra után: sehol nem tartok még a játékban (chapter 4), annyi tennivaló van. Iszonyat hátráltató tenyező a térképszerkezet, ennyire használhatatlan mapet én még nem láttam játékban. És ehhez kapcsolódnak a mellékküldetések is: olyan szempontból fejlődtek az első részhez képest, hogy jobbaneg vannak írva és használhatóbb jutalmakat is adnak, ugyanakkor ember legyen a talpán, aki magától meg tudja csinálni őket. Nekem még leirással is nehezen mennek. Egyfelől a térkép miatt, másfelől mert sokszor kifejezetten nehezek és sokféle mindenit kell csinálni hozzájuk, nagyon ritka az egyszerű side mission.

    A harc és fejlődési rendszer mint már mondtam fölöslegesen túl van bonyolítva, meg kellett néznem pár videót, hogy megértsek mindent. Viszont így sem a szívem csücske a dolog, annak ellenére, hogy szépen haladok a fejlődés útján, plusz kabaré, hogy csak gatcha módszerrel lehet beszerezni a jobb Blade-ket.

    Kinézetre nem mondanám álleejtően szépnek a játékot, ugyanakkor iszonyúan látványos tud lenni. A zenei oldalra továbbra sem lehet panasz, és nekem az angol szinkron is tetszik.

    Ami viszont a legjobb az egészben: a sztori és a szerethető karakterek. Ilyen téren is rálicitál az első részre, meg szinte minden másra is. Én hülyét kapok a klasszikus anime kliséktől, de itt annyira szerethetően vannak megkomponálva a vicces jelenetek is...

    Szóval szuper játék csak pár dolgon át kell tudni lendülni, hogy az ember élvezni tudja.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák