Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Rigormortiis #52029 üzenetére

    A paprikát meg kell főzni, én sem olvastam végig a szöveget, folyamatosan ettem a paprikákat a fagyos részen, és folyamatosan csökkent a hp-m. Aztán egy idő után kérdeztem itt a fórumon, és elolvastam a szöveget :DDD
    Tűzgyújtásból még én sem vagyok kigyúrva, tüzes nyílvesszővel gyújtottam először és utoljára tüzet, de valamilyen ásványt szétütve/robbantva pottyanhat olyan kő (pl.: hegyoldal). Elvileg csak tábortüzet lehet vele meggyújtani (firewood), és egy fáklyával/fegyverrel viheted tovább az üsthöz. Nekem az üstöt nem sikerült vele begyújtani a "firewood"-ot nem próbáltam, mert 2 oldalnyi kaját "craftoltam", miután fel lettem homályosítva, folyamatosan szenvedtem a kaja hiánya miatt, és a főznivalókat ettem.
    Fontos: kézbe kell venni a hozzávalókat, és kotyvaszthatsz elég széles skálán kajákat és elixíreket. 5 dolgot kombinálhatsz (veszel kézbe) maximum, és az üst mellett állva megjelenik a főzés opció. A "dodge"-t később mutatja meg a játék, igazából pajzsos védekezés közben tudsz oldalra ugrani.

    [ Módosította: koncsik ]

Új hozzászólás Aktív témák