Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Vebber #5033 üzenetére

    az még véletlenül sem jutott gondolom eszedbe, hogy neked nem igazán jött át, hogy mi volt a Nintendo célja a konzollal? érdemes lenne visszanézni a launch videókat, a nagy részük meglepő módon nem a dokkban mutatja a készüléket. erősebb hardvert mindenbe lehet rakni, csak meséld már el, hogy hogyan hűtötték volna le és táplálják meg árammal úgy, hogy ne legyen 3 kiló. ha asztali konzol élményt akarsz, még egy napig 65K a PS4 Slim 500GB.

    ez a gyerek rinyál érte indok meg talán a legszarabb, amit valaha hallottam. egyrészt ha az övé, akkor téged miért zavar, hogy nem tudsz rajta mivel játszani? másrészt lehet ám a gyereknek nemet is mondani, én is szülő vagyok és nem veszek meg a gyereknek mindent, amit éppen megkíván, de én sem kaptam meg sok mindent, amit nagyon szerettem volna. így működik a világ, mégsem érzem úgy, hogy szegényes volt a gyerekkorom, mert nem volt PS-em anno.
    a bennem lakó gyerekkel is pont eleget kellett visszatartani a Switchtől, mert én sem voltam biztos benne, hogy ez megéri nekem. még mindig nem vagyok benne biztos, hogy hosszabb távon megtartom, de ettől függetlenül nem beszélek össze akkora baromságokat, hogy nem fejlett a hardver. képes vagyok tudomásul venni, hogy lehet mégsem vagyok célcsoport és továbbállni, élni a döntéseim következményével.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák