Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz Rage47 #39004 üzenetére

    A Smashben benne sztori mód, de nagyon tré. Hacsak nem akarsz online is játszani, vagy party játékként haverokkal offline, akkor nem igazán éri meg rá befektetni. Bár kipróbálni ugye ki tudod, 1-2 ezer Ft bukó van maximum egy használt fizikai példányon.

    Az online elég aktív (most az új DLC bejelentés miatt egy pár hétig még a szokásosnál is aktívabb lesz). Az online matchmaking a tradicionális fighting gamekhez képest másképp működik, szóval igazából amint megveszed a játékot, nem "kezdő" szintről indulsz, hanem az átlag Global Smash Point (GSP) alapján az első 5-6 meccseden jó eséllyel haladó játékosok fognak rommá alázni, mire elérsz a kezdő szintű GSP-re. Egyébként van magyar Smash community (van Discordunk is), hetente többször szoktunk játszani esténként online (1v1, free for all 4 player smash), szóval ha online is komolyan gondolod, lesz játszótér és játszópajtás :)

    Még egy fontos dolog: joyconnal ne játszd a játékot, Pro controller vagy GameCube controller a helyes választás a játékhoz.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák