Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz bucihost #52031 üzenetére

    A probléma csak az, hogy a készülék eleve kétszeres áron van, mint amit tud, kb. 1.5 éves belsővel, 3100-as akkuval + amoled(3 óra alatt lemeríthető), engednek a 92 ezres!!! árból 21 ezret(ez a készülék max 50-et ér jóindulattal), ami még mindig vicc kategória és akkor hiába dual sim, legalább az egyik slot függő, csak ezt meg ne tudják az emberek.

    Ha lesz normális készülék ajánlata a vodának, akkor esetleg fognak is az emberek vásárolni becserélni ezekre, mert így csak az ügyes ügyintézők tudják rásózni az emberekre ilyen drágán ugyanazt vagy 99%-ban hasonlót, amit más márkánál megkaphatnának 40-60 ezerért, ja, hogy a kamera nem csinál olyan "szép" képet és nincsen szelfi vaku sem, az a kit érdekel kategória.

    A flotta árakat szerintem ne keverjük ide, ez lakossági topik vagy kezdhetném én is mondani, hogy van 2 ezer forintért 100 perc minden irányba + voda ingyenes, 1 GB adattal vagy 5 ezerért korlátlan minden irányba + 5 GB net Speciál flotta tarifa, ehhez képest az infinity 3 szoros lehúzás és akkor még nem is írtam az ügyfélmegtartó "speciál" tarifákról, amik még olcsóbbak, mint a lakossági tarifák.

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák