Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CineDOG

    csendes tag

    Na akkor ide is beteszem, tanulság képpen, bár az ügy még nem került bíróságra, de fog!

    [I]Részt vettem a Vodafone 70autó játékában, küldtem sok emeltdíjas sms-t, sokszor rámcsörögtek, hogy fizessek be hóközit, majd az lett a vége, hogy lett a részletes számlák szerint félmilla Ft túlfizetésem. Ezt ők is elismerték többször is, sőt július közepén meg is adták az időpontot, amikor a bankszámlámon lesz a túlfizetés visszafizetése (augusztus eleje). Egyszercsak történt valami, és rámszámláztak 2.1millió tartozás, mínusz a túlfizetésem. Ami ekkorra alig több mint 400eFt maradt, ugyanis a havi számlákat ebből vonták le.
    Visszadátumozva kiküldtek egy részletes számlát, ami majdnem 9ezer Fogadott emeltdíjas sms-ről szólt. Szerintük sok embernél előfordult, hogy tele volt a teló memóriája, ezért nem fogadta a válasz sms-eket. Én hiába mondtam, hogy nem küldtem, és nem fogadtam ennyi sms-t, nem érdekes. Aki játszott, az ugye egyszer részt vett a sorsoláson, egyszer meg kapott egy virtuális autóskártyát, minden sms után egyet. Ebből nekem 512db volt, és mikor mondtam, hogy nekem ez a bizonyíték, hogy nem küldtem ennyi sms-t, akkor ők gyorsan módosították szeptemberben az autóskártyáimat több mint 9ezerre. A játék meg ugye április elején véget ért, tehát utólag belenyúltak, és azt mondták, rendszerhiba volt, hogy nem volt meg az összes autóskártyám, meg hogy a játék szabályzatában benne van, hogy semmiért nem vállalnak felelősséget.
    A Voda ÁSZF úgy szól, hogy minden emeltdíjas sms ingyenes, az sms ára a válasz sms-el vonódik le.
    Én mivel nem küldtem, nem is kaptam ilyen sok válasz sms-t, hiába van kiszámlázva mint Fogadott sms. Ők is tudják hogy nem fogadtam, de szerintük küldtem.
    Sőt szerintük a játék szabályzatában benne van, hogy nem is kell válasz sms, mert az sms elküldésével játékba kerülsz. Na igen, de én 512 db autóskártyával zártam le a játékot. Nem több mint 9ezerrel. Szerencsére Print Screen azért lementettem az 512-t is.
    A másik érdekesség, a beszélgetések rögzítése, mert augusztusban megkérdeztem őket, mikor is lett bejelentve ez a panasz a túlfizetésről, csak egy nyár eleji dátumost találtak, amiben arról volt szó, hogy én már egy hónapja leadtam a bankszámlaszámom, mert elkérték, hogy áll a dolog? Igaz, hogy én már április végén beszéltem velük, sőt faxot is küldtem. De ennek náluk nem volt nyoma.
    Jövőhétre kértem az összes 1270/1750 és köztem zajló beszélgetés visszahallgatását, amit kihangosítok, és a számítógép webkamerájával rögzítek. Jobb híjján.

    És viszem ezt is az ügyvédhez.[/I]

    Ez annyival módosul, hogy holnap hallgathatom meg, és rögzítem az összes? dumát a vodafone és köztem.

Új hozzászólás Aktív témák