Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborka8x8

    aktív tag

    Egy szoftvernek magától értetődően bizony be kell járatódnia. Ha HDD-re installáljuk, akkor természetesen ez a bejáratódási idő hosszabb, mint ha SSD-re, illetve, a lassabb fordulatú HDD-k esetén is hosszabb a bejáratási idő, mint a gyorsabb fordulatúak esetén.

    De nem csak, hogy bejáratás kell a szoftvernek, hanem az sem mindegy, hogy honnan installáltuk fel. Nálam pld. akkor szólna a legjobban a Foobar, ha , ha a "C" meghajtó "Downloads" könyvtárából installálnám. Ha ugyanezen winyó másik partíciójából, mondjuk a "D" meghajtóról installálnám fel, akkor már rosszabbul szólna még bejáratódás után is. Ha pedig valamelyik másik winyóról, akkor egyszerűen katasztrofális lenne a hangja, ami javulna ugyan a bejáratódástól, de a végeredmény mindenképp csapnivaló lenne.
    De nem minden szoftver viselkedik egyformán sem a bejáratódást, sem pedig az installálást tekintve. A JRiver-nek pl. kevesebb bejáratódás kellene, mint a Foobarnak, és az azt szeretné jobban, ha egy pendrive-ról lenne installálva. (Természetesen, nem mindegy, hogy milyen márkájú és kapacitású.)

    "A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

Új hozzászólás Aktív témák