Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    Megjött az új fejhallgatóm, egy Takstar HD2000. Egy Ozone Attack-ot váltott

    Próbáltam már gamer fejhallgatót, Sharkoont, Ozonet, Razert többek között. De ennek valami fantasztikus hangja van, egyszerűen az előző Ozone-al egy lapon sem említhető, pedig a gamer fejhallgatók között nem számít rossznak.
    Egy mikrofon + HD2000 kombóval játszok most, kicsit hiányzik hogy nincs egybeépítve mint az Ozone esetén, illetve a hangszabályzó is hiányzik, de a hang tényleg kárpótol.
    Alapjába véve kevés a mély, a magasok viszont nagyon gyönyörűen szólnak. A hangkártyámon állítható a mély, oda lehet neki tolni +12db-t , +8 környékén már nagyon megjön a hangja, zenehallgatásra is kiváló. Kellemes, ezt az Ozone-al nem lehetett megtenni (Már plusz 2-3db-től teljesen recsegett, egyszerűen nem bírta, azt hittem hogy a hangkártyám torzít ennyire de nem..)
    Egy Audigy4-es hangkártyával hajtom, van egy M-audio 1814-em, majd később megnézem azzal is a hangját, de egyelőre így is nagyon tiszta, szerintem bőven elég neki az Audigy 4. Az alaplapi Realtekkel sem szólt rosszul, de azért itt már érezni a különbséget valóban.

    A játékban sokkal jobban meghallom hogy honnan is jönnek, teljesen nyugodtan oda tudok célozni, míg idáig nagyon pontatlan volt hogy honnan is jönnek a hangok.

    Néhány tévhit amit itt olvastam.

    Halk: Ott valami nagy gond lehetett a hangkártyával mert baromi hangos, maximumra nem is mertem feltenni inkább 30% körül lavírozgatok.

    Kevés mély: Normális hangkártyával állítható, így pedig bőven elég és szép mélyek hozhatóak ki belőle. Alapon tényleg nem olyan sok a mély, viszont kevésnek ott sem mondanám. Pedig én szeretem a mélyebb hangokat.

    Nagyon gyenge anyagminőség: Az anyagminősége természetesen nem vetekszik a 30k-s fejhallgatóakkal, de nem az a tipikus gagyi fröccsentett műanyag. A zongoralakk unszimpatikus mert gyűjti az ujjlenyomatot, de nem rossz ez a minőség, ebben a kategóriában pedig főleg.

    A párnái kényelmesek több óra játék után is, az EQ-t végre elfelejthettem (idáig sokat javított az előzőn).

    Btw. a posta ingyen volt, mivel előre fizettem átutalással. :)

    A topicba idáig nem kérdeztem, csak a hozzászólásokat olvastam a kereső használatával, köszönöm az ajánlásokat még ha nem is nekem érkeztek, de sokkal könnyebb volt így megvenni a fejhallgatót. :R :R

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák