Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Helló!
    Jelenleg 1 PC-m van, ezért eddig nem használtam routert. Digi-s netem van, amit rendszeresen teljes sávszélen használok a torrentezésnek köszönhetően. Az lenne a kérdésem, hogy milyen routert vegyek?
    Azért kell router, mert ha minden jól megy, lesz laptopom is, és sűrűn jönnek vendégek, akiknél szintén van laptop, és ők is használnák a netet (akár töltenének le és fel). Mindenképp vezetéknélkülit keresek a laptop(ok) miatt. Nyomtatóm jelenleg nincs, de nem kizárt, hogy egy-két éven belül lesz, szóval az sem hátrány, ha ezt is tudja kezelni (ha jól tudom, ez kb. csak egy USB port a routeren).
    Fontos szempont a megbízhatóság (ne menjen tönkre egyhamar. stb.); a terhelhetőség (ne szakadozzon folyton, ne olvassza magára a 10emeletest, stb.), valamint a biztonság is (bár nem tudom, hogy én, mint átlagos user mennyire vagyok veszélyben, hacsak nem a szomszédok akarnák lopni a netem (a panel újabb átka)).
    Először gondoltam megnézem kedvenc boltom árlistáját, és veszek egyet, de rá kellett jönnöm, hogy az árak 4eFt és 25eFt között mozognak, és túl sok különbséget nem látok a kiírásokban, ezért meglehetősen elbizonytalanodtam.
    Tehát ki, mit, miért, és kb. mennyiért javasol?
    Előre is köszi!
    Szerk.: Még egy fontos dolog: a PC marad, és annak a nagy winyóján lesz leginkább minden tárolva, ezért fontos, hogy jó sebességgel tudjak a gépek között másolni.

    [ Szerkesztve ]

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák