Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz J.Hetfield #76997 üzenetére

    az Ipon ma amúgyis felhergelt, reggel fél7 felé kinéztem ezt a Deepcool Gammax 300at, 5,8k-t mondom megér, jókat hallottam róla, tuning úgy se lesz, nézem a honlapot, ha "most rendeli ma átveheti" történet. Na mondom így király, megy a rendelés, erre dobja nekem a mailt, meg a honlapon is változott a dolog h csak péntek a várható átvétel napja, arról nem is beszélve h 400ft-ot ugrott az ár a honlapon, habár nekem a mail még 5,8k-ról jött és mivel előre fizettem ennyi is lett levonva.

    Eddig mondjuk csak 2-3szor jártam náluk, webshopjukból meg konkrétan még csak 1x, de a kp-s fizetési opció rendelésnél hova tűnt? Vagy csak én voltam figyelmetlen? Volt ott Barion minden banki utalás meg minden csak a kp-s változat nem, pedig vagy 2 hete előrerendelve kp-ban fizetve hoztam tőlük egy memkártyát.

    Így viszont türelmetlen típusként szívesen lemondtam vna a francba és beszerzem gyorsan máshonnan, csak mivel már ki lett fizetve, nincs kedvem vele variálni, csak bosszantó az ilyen "óvodás gyerek szitnjén lévő egyénnek mint nekem" , h "most de már de rögtön" jelszó alapján mozgok :D

    bluyoo: létezik az h ebben az 1155ös lapban Gigabyte GA-H61M-DS2 1600on menjenek a ramok? Öcsémnek ez van a rev4-es változat, de én ott se igazán látom, h támogatná az 1600osokat.. pedig ő váltig állítja h AIDA-tól kezdve mindenben annak jelzi. Vagy ott csak a típusát írja, h oké haver ezt tetted bele, de közbe 1333on pörög?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák