Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    válasz Maggressor #162005 üzenetére


    #162005 Maggressor
    Szia!

    Szép kis regény lett, de természetesen nem gond. :D

    DDR5: Háát, ez egy jó kérdés. Ugye alapvetően a DDR5-öt bőven 2021 második felében tervezik piacra dobni, de mire azokhoz megérkeznek a megfelelő új alaplapok, processzorok, addigra simán jövő ilyenkor lesz szerintem. És akkor még arról nem beszéltünk, hogy eleinte biztos jóval drágább lesz, mint a DDR4. Én nem biztos, hogy ennyit várnék erre, de attól is függ mikor tervezel vásárolni.

    Másik kérdés: Az, hogy fórumokon melyik felhasználó mit szeret, az annyira nem releváns olyan szempontból, hogy mindenki favorizál ergy márkát, mindenkinek van olyan márka, ami nem jött be, stb... Nincs olyan ami mindenkinek is megfelel.
    Alapvetően ilyen nincs, és nem is nagyon volt, hogy AMD nem megy Nvidiava, vagy Intel AMD-vel, és hasonlók.
    Memóriagondok nincsenek, a Ryzen 1 generációja volt eléggé finnyás a ramokra, de ez a 3. generációval kb. teljes mértékben megszűnt.
    Alaplapok: Ez változó, chipsetenként / szériánként is változik. Pl AM4 foglalaton az MSI lapjai sikerültek talán a legjobban, a Mortar / Tomahawk messze a legjobb. Mindig van jobban és rosszabbul sikerült alaplap is. Asus TUF cuccok sokszor nem sikerülnek úgy, mint ahogy az árától elvárná az ember, de a B460 lapok ott pl egész jól sikerültek.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák