Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz Joe123 #113029 üzenetére

    Már majdnem azt hittem, hogy végre lesz valaki versenyképes :) De a végén csak megúsztad korrekcióval és 20%-kal. Az semmi. Én nulláztam jó pár befektetést. Volt valami Duna Ingatlan vagy hasonló nevű 2000 környékén. Nullázva. Volt ismerősnek nagy összegű kölcsön "rövid időre". Nullázva. Volt Enefi kötvény, volt 5 éves Quaestor kötvény ami a bedőlés után 1 héttel járt volna le, volt US részvénypiacra szállás 2007 végén majd kiszállás 2012 őszén, volt OTP Supra beszívás 2015-ben, mémrészvényekbe beszállás 2021 elején (FTCHF, CURI, WKHS, QLGN, TLRY, NEPT, IMNN, LGMK, OESX, stb.), TSLA short, NVDA short... Jobb kontraindikátor vagyok mint Jim Cramer. Az egyetlen szerencsém hogy mindig igyekeztem diverzifikálni.
    Mindezt csak azért írom le, hogy nyugodjon meg mindenki, ha tényleg azok voltak a legnagyobb veszteségeitek amiket ide beírtatok, akkor nagyon jól jártatok.

    Ahhoz képest még én is jól jártam, hogy ismeretségi körben volt aki minden pénzéből vett egy szép családi házat, ami pár hónappal később leégett. Ő meg kb. egy évre rá rákban meghalt, hátrahagyva három tinikorú gyereket és nulla örökséget. Szóval bármi történik, fő a nyugalom, a legnagyobb bukta után is lesz valahogy. Kivéve ha az ember nem tudja feldolgozni, elfogadni az új körülményeket.

    [ Szerkesztve ]

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák