Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Giii #22929 üzenetére

    Az a Deer táp valóban szutyok, a 1055T és a HD6970 csoda, hogy nem késztette szikrázásra.

    A táp tutira nem megfelelő a konfighoz, és a VGA is szinte biztosan hibás, azonban nem hiszem, hogy a VGA halálát a táp okozta volna, mert akkor nem ilyen félhalott lesz (RAM vagy BGA hiba a GPU alatt, ilyenkor csíkoznak). A rossz táp legtöbbször először a HDD-t teszi tönkre, ha alaplapot, VGA-t tönkre tesz, akkor rendszerint semmilyen képet nem kapsz, vagy füstöl.

    A VGA-t gariban fogják cserélni, emiatt ne aggódj. Az AIDA mérései nem mérvadók, jó táppal is baromságokat mutat, ha az 5V-os ág 3,5V-ra csökkenne, akkor az a gép rég nem adna képet sem, sőt, taán be sem kapcsolna. Szoftveres mérés nem mérés.

    A táp azonban a géphez tényleg nagyon kevés, és minőségebbi kell, (450W FSP, Chieftec), de te ezt fizetted, ezért a különbséget jogosan kérik el. Az már más tészta, hogy a szakmai része a dolognak emiatt a táp miatt részükről szép nagy csorbát szenvedett. Legfeljebb abban tudtok megegyezni, hogy adnak valami kedvezményt az új tápból, vagy megmondod neki, hogy neked úgy is jó, ha havonta viszed a VGA-t gariztatni, meg kéthavonta a tápot. Esetleg alaplapot, procit is, mert te bizony a géped Prime95 in-place + FurMark Xtreme Burning Mode futtatással fogod tesztelni. :D Ameddig minden garis, és ők állították össze, neked csak annyi a dolgod, hogy mindig visszavidd. :DDD

    A konfigod amúgy tényleg egy korrekt összeállítás.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák