Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz cigam #89012 üzenetére

    systemd ellen harcol
    Számos user szemében meg pont progresszív a dolog. Oldalhajtás sosem árt, max. elhal. Elvégre is nem csak a fővonulatok megcsontosodásáról szólna az egész. Egy egészséges kapcsolat/irányvonal ismérve az időről időre való megkérdőjelezettsége.

    IceWM-mel az LXDE-vel említhető 1 lapon, esetleg régebbi* XFCE sorolható az 1. csoportba, egy újabb + Mate már más szinten kívánja az erőforrást, persze még ezek sem vészesek. Persze mai gépeken nem ugrik ki a különbség, bla és bla. Illetve nem is mindenki érzékeny egyformán a problémára (=nem esik le neki, hogy miért anyázik).
    *környezetből régebbit nem is igen tudsz aktuális rendszerre hegeszteni az egybegyártott függőségek okán. Ablakkezelővel már jobban lehet játszani. IceWM/wmaker/Fluxbox sokáig volt használatban itt. Openbox ritkábban. A Flux ezek közül is a legtöbbet kéri.

    A böngészés mondjon le. A GPT is gyorsítani hivatott a fejlesztői munkákat, minőség mindegy, szokás szerint. Csak azt tudnám az optimalizálás fogalmát és szükségességét ki fogja elmagyarázni a kódhuszároknak ha fizikai alapanyagból meg kifutunk lassan. Várom már a dicső visszatérést a pazarlásmentességhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák