Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Raynes #44001 üzenetére

    Gentoo-n még nem alapbeállítás a systemd, szóval akár azt is bepróbálhatja a fórumtárs. Egyébként a gentoo wikije nagyon jó, talán az egyik legjobb, csak alig használják az emberek ezt a disztrót így senki nem mondja. Egyébként el lehet lenni vele és meg lehet tanulni a használatát csak idő kérdése ;]
    Egy ideig elvoltam vele, de casual használatra ez a disztró overkill. Leginkább az lehet elriasztó, hogy egy program felrakása egyben fordítással is jár, így processzortól függően akár egy óra is lehet egy Firefox install (alapból links-szel szállítják a disztrót). Arról nem beszélve hogy míg a KDE-t leforgatja, hát úgy egy éjszaka kb. egy jobb core2 duo-val. Szóval intel atom procival nem érdemes belevágni.

    Slack-et abszolút nem próbáltam soha és nem is fogom, azt tudom hogy van egy user itt a fórumon aki ezt használ. De a topikjába sem írtak pár kommentnél többet az elmúlt 6 évben. Nem emiatt, de ez a disztró szerintem abszolút felejtős, bár az tény hogy ebből meg lehet tanulni linuxolni.

    LFS-vel meg az foglalkozzon aki saját disztrót akar csinálni. Ilyen szinten betanulni ezt a témát időpazarlás. Inkább ültess fát.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák