Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz SATA_boy #37037 üzenetére

    Van az 32 bitesre is [link]
    Én korábban sok rendszert, jó-néhány Linux disztrót végigpróbálgattam Virtualbox-ban is, de volt, hogy Windows alatt, az adott VB verzió volt sz@r (Linux alatt kevésbé talán), hibaüzeneteket dobált stb. Telepítés után képernyőfelbontás beállítása is külön élmény volt, mert volt, hogy terminálban kellett szórakozni vele, aztán, ha csatlakoztattál külső perifériákat, azokat egyenként hozzáadogatni, engedélyezni stb. Néha már macerás és fárasztó volt... Aztán olyan is volt, hogy akadozva futott róla xy Linux disztró, vsz a program hibája lehetett.
    Ezzel szemben VMware Player nekem stabilabbnak hat Win alatt, auto felpakolja a WMware Tools-t, így tudsz egyből felbontást állítani, külső eszközöket automatikusan lekezeli, csak rádugod és megy. Illetve nem szaggat rajta a virtuális rendszer.

    VB, mivel elvileg teljes értékű program, itt-ott kicsivel többet tud, lehet vele virtuális gépet klónozni stb. VMware Workstation természetesen messze übereli, de az egy drága szoftver. Az ingyenes Player meg értelemszerűen le van itt-ott butítva, de szerintem stabilabb és kényelmesebb még így is, mint a VB, legalábbis nekem. :K

    Bocs a kései válaszért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák