Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bizoonik

    tag

    Elolvasgattam itt az utóbbi hsz-eket és ugye azzal egyet kell érteni, hogy semmi sem tökéletes. Csak szimplán szubjektív véleményekre alapozva nem lehet vásárolni hiszen akkor sosem vennél semmit mert nyilván nincs 100%-ban kitűnő termék, és mindig lesz olyan akinél épp szar volt, és lehúzza, hiszen neki az a tapasztalata, ő az alapján alkot véleményt.

    Az is igaz, hogy a léghűtés kevesebb rizikófaktorral bír mint egy víz vagy kompakt vízhűtés, nyilván mert nem is annyira bonyolult.

    Viszont én azért nézegettem a kompakt rendszereket (H110 v2 főleg) mert tetszenek, tehát amellett hogy relatíve hatékony, még jól is néz ki, és nekem speciel nem tetszenek ezek az óriás hűtőbordás 20 kilós hűtők,ahogy benézel az amúgy üveges gépházadba és csak azt látod :D .. illetve szélességre elég lekorlátozott (25 cm) a gépházam helye az íróasztalomban ezért nem rakhatok be bármilyen házat amiben vígan elférnek a toronyhűtők.

    Így most az aprók között láttam H110 v2-t ~27K ft körül, kérdezem, hogy megéri-e használtat venni, és ha igen megközelítőleg mit milyen árban?
    Nem szeretnék elfogultan márkafüggő lenni, nekem a Corsair cuccok tetszenek, azért mondogatom épp ezeket. De új vagyok a témában, sosem volt ilyesmim, úgyhogy bármilyen véleményt, tanácsot javaslatot szívesen olvasok :)

Új hozzászólás Aktív témák