Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz Floyd80 #18771 üzenetére

    Na kb. egy hónap alatt kitalálta az NZXT, hogy ez a zaj szerintük normális, szóval a cserét már nem akaródzik cserélni. Tegyem tönkre ezt vagy a régit és akkor visszautalják a pénzt.

    The noise we are hearing is well within specifications, pumps make more noise when pumping liquid around faster.

    Csináltam nekik egy rakás videót 60-tól 100-ig, összehasonlítva a két pumpa hangját, a VGA-n lévő semmilyen terhelést nem kapott, nem tudom milyen pumping liquid around faster-ről beszélnek. Szerintem a hülyék továbbra is azt hiszik, hogy egy AIO-nak növeltem a hangját folyamatosan, mert múlt héten ezt írta az egyik gyerek, pedig leírtam, hogy 30 mp az egyik, 30 mp a másik fix fordulaton.

    Upon viewing the videos attached I noticed the cooler seems to be operating as normal. Since your CPU works harder, it also produces more heat. And in turn, your AIO has to work harder: fans spin faster, and pump speed goes up, to provide enough cooling for the CPU. And with faster rotation speeds, there is louder noise. This is completely normal. Would you be able to stop the fans by pressing lightly on the center of each fan so we may ensure the culprit would not be a bearing?

    Mindegy, a régit visszatettem azóta, sőt a technikus gyereket meg is ihlette a VGA, mert kérdezte, hogy a G12 milyen kártyára van téve. :)

    Még azon gondolkodom, hogy eladom így, hátha valakit nem zavar, van hozzá LGA1700 is, de mondjuk az 159 USD vissza az több, mintha feltenném 45-50 körül.

    [ Szerkesztve ]

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák