Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paddington

    csendes tag

    Gyick, köszönöm! ;)

    Nem esett szó még a Rasasi Hawas-ról. Pár gondolat, ha valakit esetleg valaha is megkísért. Az Invictus Aqua összevetés nem véletlen, noha elvileg a Hawas jött ki hamarabb.

    A Rasasi a PR tónusait a Blőde Sanyi grépfrútjának, a First Instinct dinnyéjének, az Ultra Male körtéjének és az Eros tonkababjának ötvözésével érte el egy csipetnyi fahéjjal megtámogatva. Míg a Invictus Aqua krémes, könnyed, lekerekített, addig a Hawas nyers és agresszív. Előbbi üde, nyárias, nappali, korsemleges. Utóbbi kevésbé friss, jóval édesebb, sötétebb, gyümölcsnehéz, fiatalos buliparfüm. A Rasasi kevésbé lineáris a PR-hez képest, ott nagyjából ugyanazt kapod végig, itt a kifújást követő másodpercekben Hubba Bubba, amin hamar túllendül. Néhány óra után előjön egy furcsa fás-levendulás-pézsmás massza. Az egy dolog, hogy bántja az orrom, de nem értem a koncepciót, hogy ez hogyan fér össze a friss felhanggal, ami addigra halkul, de még mindig az illat fő motívumát adja.

    Hogy pozitívumot is írjak, mindezek ellenére ha valaki belekerül a felhőjébe, vagy éppencsak megérinti a szele, hasonlóan nagyszerű és nem tapasztal a leírtakból semmit. De hát más dolog a buborék szélén, illetve annak epicentrumában lenni… Viszont akinek bejön, annak örömteli, hogy tartóssága és sugara kiváló, bár szerintem ez az Invictus Aqua-nál sem jelent problémát.

    A fentiek miatt részemről vissza a feladónak. Remélem a notino lesz olyan jó fej, hogy a visszapostát is megtéríti, ha nem akkor marad tanulópénz.

    Más.

    Berendeltem a Bogart Pour Homme-ot is, hogy össze tudja vetni a Pure Havane-al. Ha utóbbiból kivesszük a pacsulit és gourmand jegyeket, megkapjuk az előbbit. De írhatom úgy is, hogy a D&G Intenso-hoz hozzáadva a Mugler cseresznyéjét megkapjuk Jacques Bogartot. Tartóssága, hatósugara már-már túlzás. Ár-érték arányban nálam az év vétele.

    Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó

Új hozzászólás Aktív témák