Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantor

    tag

    Sziasztok!

    Ide is megérkezett az Aventus, köszönöm szépen mufi! :R Sajnos random mintákat nem kaptam, ezért brühühü van. :U

    Én még most ismerkedem szinte a parfümök világával, tehát még csak néhány darabból áll a készletem és vakon vásároltam ezt, mert úgy gondoltam, hogy ilyen jó lehetőséget nem hagyhatok ki, de online minta rendelésen kívül nincs is igazán alkalmam megillatozni.

    Eddig egyet fújtam a kézfejemre, s azóta is rajta függök és gondolkozom. Az elején adtam neki egy percet kb. lecsillapodni, de beleillatozva nagyon tömény, durva volt az illat, csak a frissességét éreztem, el is vette a kedvemet, mert nem tudtam semmit sem kiérezni belőle. Aki még soha nem szagolt Aventus-t, 15-20 percig ne alkosson róla véleményt, mert az nem az igazság lesz.

    Most, sok-sok idő elteltével már fényévekkel jobban tetszik amit "nyújt", már inkább azt gondolom, hogy megérte megvásárolni. Tisztán érzem a füstösséget, a gyümölcsösséget (nem konkrétan az ananász illatát, annyira nem édes és nem "éles", de nagyon finom) és valami mélyebb, talán rózsás vagy valamilyen fás illatot. Persze ezek így semmit nem mondanak, de az arányai véleményem szerint nagyon el vannak találva, ha füstösebb lenne, akkor valószínűleg nem tetszene ennyire, ezért hálás köszönet mufi, mert sikerült jót találni.

    Összességében tehát nagyon meg vagyok vele elégedve, 500ml-es kiszerelést szétosztva megérte az árát is, nyáron mindenképp szeretnék még egy "adagot" beszerezni majd, remélem addigra másnak is elfogy. :DDD

    Köszönöm a lehetőséget!

    Újra végig olvasva a véleményemet észrevehető, hogy közben folyamatosan szaglásztam és egyre jobb és jobb lett. :))

    A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

Új hozzászólás Aktív témák