Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandoleroo

    újonc

    Sziasztok, vettem egy Lattafa Atlast, elvileg Megamare klón, de erről nem tudok nyilatkozni, mivel az eredetit még nem próbáltam, de leírom a véleményem, hátha valaki tervez ilyet vásárolni a nyárra. :)

    Először Maison Alhambra Megara volt a kiszemelt, de nem találtam sehol, ezért kicsi fragrantica olvasás és youtube videó nézés után erre esett a választás.

    Doboza és az üvege nagyon bejövős, talán az egyik legszebb klón amit eddig láttam.
    A kupakja nagyon nehéz, ha valakit fejbevágnak vele biztos ottmarad.:D
    Ehhez jött még a pressurized atomizer (nem tudom a magyar megfelelőjét), szóval nagy reményekkel fújtam a kezemre megillatolni.

    Sokszor olvastam már arról a bizonyos büdös záptojás szagról parfümöknél, de még sosem találkoztam vele... Na most megtapasztalhattam. :(
    Úgy gondoltam, hogy megy is a szekrény aljára vagy eladom valakinek, de ~10-15 perc múlva éles váltás, elmúlt az a rettenetes szag és mintha a sós tenger mellett sétálnék. :D

    Gyorsan magamra is fújtam vagy 8-10 fújással, mert gondoltam hogy csak egy klón, kell belőle ennyi. Nem kellett volna..:DDD
    Ha annyit fújsz mint én, akkor egy nagyon csíkhúzós, szobabeterítős illat 2-3 órán keresztül, utána lassan bőr közeli illattá megy át, de végig tartja a sós tenger illatát még úgy 7-8 órán keresztül.
    Hozzáteszem, hogy az én bőrömön nem szeretnek megmaradni az illatok, ezért másnál simán igaz lehet, amit írnak, hogy egész napos illat.
    Unisexnek titulálják, de nagyon férfias illat, nem tudnám elképzelni egy nőn, semmilyen körülmények között.
    Nagyon várom már, hogy egy melegebb nyári napon mit produkál.

    Ára 15 ezer pénz - 55ml, de 4-5 fújásnál több nem kell, így szerintem 2 nyarat is kibírni vele.

    3 csajszit kérdeztem eddig, mindegyiknek tetszett (Szerencsére nem az első 15 percben szagolták meg ;] ).
    Összességében ha kibírod az első 15 percet, akkor ennyiért nem egy rossz vétel, ha ilyesmi illat után kutatsz.

Új hozzászólás Aktív témák