Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz duckload #28025 üzenetére

    Szerintem egy parfüm minőségét nem feltétlenül az ára határozza meg.
    Jó áron is lehet niche minőséget kapni! Én inkább a perfumőrt szoktam figyelni, hogy kinek a munkája van a parfüm mögött. Natalie Lorson az egyik kedvencem! Persze egyik illata sem blind buy! Az Encre Noir mind3 változata megvan. Az OG a kedvencem, de az egy múlt idéző, nosztalgiázni kívánó esőnap illat. A Sport változat sokkal cirtusosabb, az akár 4 évszakos signature scent is lehet, az extreme változat meg designeres emészthető gyantàs illat, az is ősz tél, nagyon jó!
    Natalie Lorson munkája a Bentley for men intense is. Na az is egy egyedi "boozy scent", irgalmatlan tartós, sehol nem fog szembe jönni. De ezeket nem ajánlom vakon venni, mert ha csak 8e forint is 100ml, nem biztos, hogy tetszeni fog.
    Nyári illatnak még ott van a lengyel boarderline vlogger, Jeremy által széthàjpolt Nautica voyage. Ezt már azóta hàjpolja, hogy elment volna az esze. Na ez blind buy biztos nyári illat. Ez tényleg mindenkinek tetszhet. Igaz rá az "out of shower" effect.
    Nekem 2002 óta örök kedvenc cheapy a Versace Blue Jeans. Nincs mégegy akár csak hozzá hasonló illat. És filléres ez is.
    A korábban említett Rochas Moustache sem feltétlenül blind buy, de az is szintén crowd pleaser, nem véletlenül ürül ki minden webshopban ősszel.
    És amit még érdemes nézned, az a FB parfüm csoportok és a marketplace. Utóbbihoz kell egy kis rutin, hogy ne fuss bele átverésbe. Nekem most pl sikerült gombokért (14eft) szereznem egy spicebomb night vision EDP -t. Az eladó úgy emlékezett 50ml-nek vette, annak is hirdette. Legnagyobb megdöbbenéssel vettem észre, hogy nagyjából hiánytalan 90ml. Az illata egyébként majdnem ugyanolyan, mint az YSL Y le parfume.

    Jelenleg ez a gyűjtemény. A feleségem szerint, "basszus ez kurv@sok". Aztán mutattam neki pár fraghead Fragrantica usert. Na leesett az álla. 🙈😅

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák