Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothl

    addikt

    No akkor en is megosztom az elmenyeimet.
    En keszseggel elhiszem, hogy nem mindegy milyen kabelt hasznalsz akar a hangfal es az erosito, illetve a lejatszo es az erosito kozott. Azt is elhiszem, hogy maskeppen szol a halozati csatlakozo kulonbozo allasaiban. Az is elhiszem, kapaszkodjatok meg, hogy ha egy cd lejatszot hasznalsz, maskeppen szol ha ugyanazt az albumot ugyanazzal a programmal, ugyanolyan sebesseggel irod ki, csak masfajta nyersanyagra, es azt is elhiszem, hogy az irasi sebesseg fuggvenyeben illetve iroprogram, esetleg iro fuggvenyeben mas lesz a hangja ha ugyanarra a fajta nyersanyagra irsz.
    Azert hiszem el, mert tapasztaltam. A kulonbseg kabelek eseteben igen jelentos es jol hallhato. A dugo forgatas is jol hallhato, de azt ugy erdemes beallitani, hogy valaki forgatja neked te pedig hallgatod, kulonben a kapcsolgatas konnektorhoz menes visszateres sokat elvesz az emlekbol milyen volt az elozo variacio. A Cd-k eseteben a kulonbseg nem jelentos.

    Am esetemben mar kinottem ebbol, egyreszt a kabelek cserelgetese draga mulatsag, az utolsonal amelyik tetszett megalltam sok evvel ezelott, nem is erdekel masik. A CDkkel szorakozni meg szinten hulyeseg, errol is lemondtam, a dugot szoktam 1x beallitani, es kesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák