Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #43999 üzenetére

    A jó öreg Ben-ék szeretnek ködösíteni. Amikor egyértelmű dologról van szó, akkor kiáll és elmondja, hogy ez van meg kellett tenni, illetve sok fontos dologról is beszél. Viszont egy ekkora cégnél nyilván a teljes igazságot ő sem mondhatja el. A kedvencem az volt, amikor vele és egy developer csajjal volt interjú. A kérdés az volt, hogy hogyan tervezik megoldani az új játékosok beilleszkedését, mivel ez egyre nehezebb lesz . Erre instant a csaj válaszolt, hogy dolgoznak rajta, és tudnak a problémáról és ne aggódjunk, mert meg lesz oldva.

    Ez kiégette a Bullshit o' méterem. Le sem szarják, hogy kb. még 2 kieg és a teljesen új játékosoknak fölösleges is elkezdeni, mert nem tudják megszerezni a szükséges lapokat. Semmi csere rendszer nincs, csak az, hogy brute force-al nyitod azt a fajta packot ami kell. De ez egy kezdőnek nem nagyon fog menni alsó hangon 100-200 dollár beleölése nélkül. És akkor még mindig röhejes marad a lapkészlete, csak össze tud dobni 1 max 2. jobb paklit.

    A kiegek gyártásával nem állhatnak le, mert akkor a régi játékosokkal csesznek ki és unalmas marad a játék. Ha viszont fél évente jön ki majd mindig valami akkor hamar eljutunk arra a szintre, hogy nem csak a kezdők, de a középréteg játékosai is abbahagyják. Innen a fórumról is sokan vannak akik béta óta, vagy legalábbis rég óta játszanak, de mégsincs fullos készletük.

    Magamat is csak azért nem sorolom ide, mert rengeteget költöttem már a játékra. Nekem megérte, mert nincs más hobbim, bulizni máshova nemjárok. Viszont sokan vannak akik sajnos család és gyerek mellett nem engedhetik meg maguknak. Vagy épp még a suliban nem keres rá pénzt. :)

    Szerk.: Most, hogy összeszámoltam 8 hónap alatt kb. 160k-ból jött ki az, hogy minden fontos lap meglegyen + pár felesleg. Viszont lassan eljutok arra a pontra, hogy a köv kieg goldból meglesz. Max a pre orderre kell költeni, ha megint lesz kedvezmény.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák