Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikthor

    nagyúr

    Sziasztok!

    Nálam jóval tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy a frontokhoz vezető kábel hosszának is meg kell egyeznie azzal, ami a centerbe megy? Tehát ha pl. 3m kell a frontokhoz, akkor tanácsos 3 méteresnek lennie a centert összekötő kábelnak is? Az megvan, hogy a kábelek azonos gyártó/típus legyen ha lehet.

    A másik, ha van egy komolyabb subwoofer, ami tud EQ-t, akkor azt a szobaakusztika korrekció előtt vagy után érdemes beállítani? Gondolom utána, csak mivel sosem volt még ilyenem, ezért kérdem, mi a helyes sorrend.

    Voltam a hifi shown és ot tláttam ezeket a nagyon komoly tápelosztókat és tápkábeleket 100k+, akinek van/volt vagy használ ilyet, hoz a konyhára annyit, hogy megérje befektetni ilyenekbe is vagy ez már félig okkult terület? Nem szólt mindegyik szoba jól egyáltalán, de voltak olyan helyek, ahol elidőztem volna jó ideig is, és ott mind észrevettem a komolyabb tápelosztókat. Gondolom itt minden komponensek drágának és a magasabb kategóriának kell, hogy legyen ahhoz, hogy rendesen szólaljanak meg a dolgok.

    Üdv,
    Vikthor

    ~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

Új hozzászólás Aktív témák