Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz -szabi- #144352 üzenetére

    2700on elég sok gombóc fagyit lehet venni, de most én is kussolok. Kellene 2x128 SD, itt matekozom, hogy jó-e a lassabb is, mert pár ezer a különbség, de itt pár ezer meg ott, meg akkor ha már van markolat akkor kellene 2 egyforma akku és persze töltő, hogy ne a vázban töltsem állandóan. Így egyben szép kerek összeg és lehet nem is lenne szükségem gyorsabb kártyára, de ha meg beesik valami színház, kutyás buli, akkor évi 1szer már jól jön. Alszom rá párat.

    Héten 5 haver is beszopolt hamis SD kártyával Emagról. Egyiktől sört is kaptam, mondván igazam volt. 6 darab 256os extrém kártyánál inkább ne lett volna igazam, de elvileg visszakapja az árát. 100ezer pénz, heló.

    Meg aztán ha eddig el voltál a Panával, kell az a 6700? Mondjuk Qnadam 6300as APSCre lehet én gyúrnék, szóval inkább vedd úgy, hogy az nincs :-D

    Ma pld. a Fotósadokveszeket iszonyat módon megszórták Sonys cuccokkal, nem is értettem. Sima A7, IIes, IIIas, 9es, SIV sorok és C-k, Batis obiktól a cine motyókig.

    Én továbbra is jól nyomom, haver megvette az 1.4/14-es Sigmát occsóért, így egyszerrre nem tud nagylátóval együtt gépen lenni, lesz mit tarhálni. Többiek meg sorban buknak a 11mm-es TTartisanra, meglátjuk azzal mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák