Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    No, megérkeztem.

    550 pénz, az aprólékokra én mondtam, hogy azon már sok nem múlik, amit lehet rakjon össze ha már hetek óta áll a kocsi és ha halogatom, akkor csak torlódik és szopolok. Van ilyesmiből éppen elég, legalább valamit haladtunk. Ha defekt miatt nem kellett gumikat cserélni, akkor verjünk el másra 100ast:

    Mellé meglestem, hogy egy alap új Suzuki kb. drága autó a piacon, legkisebb Daciára (és érdekes papírból van a csomagtartó ajtó az nem tudom mennyire tartós) ha lerakok 2 millió kp-t, akkor 5 évig havi 100ezres a törlesztője. Akkor is ha a 3. évben már lehet bele önteni a garin kívüli szervíz költséget, szóval nekem nagyon nem adja ki az egyenleg.

    Igaz az új autó modern lenne, nem ültük ki az üléseket, jók a zárak, teljesen más komfort és nehezen összehasonlítható a 15 ezer helyetti 30ezres szervíz intervallummal, nekem ennyit nagyon nem ér és nem látom a végét. Max. később valami elektronyosnak, de az meg 15millió, amennyi pénz a világon nincs. Az átlag digitális tabletes kijelzős középkonzolok meg egyenesen ótvarok.

    Most a következő kis olajszivárgás lesz mókás történet, komplett vezérlés cserével jár, amiben kb. 40ezer kilométer van :-/

    És eszembe jutott, itt basztam le nagyon az alját csak G nézeten már le van marva a púp teteje, itt kaptam egy jó nagyot:

Új hozzászólás Aktív témák