Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Samott #12997 üzenetére

    Mi HW-t fejlesztünk. A mi "sprintjeink" kábé 1 év időtartamúak. Nem 2 hét. És nem C++ alatt kódol mindenki, hogy bárki bárkinek a feladatát bármikor átvehesse, hanem nagyon-nagyon specifikus kompetenciák vannak, amiket gyakorlatilag lehetetlen helyettesíteni elfogadhatatlanul komoly időveszteség nélkül.

    Persze mindenre rá lehet erőltetni mindent, csak most 3 PI után sem látom azt az elsöprő előnyt amiről annyit vekengtek az agitátorok.

    Nagyon is jól értem, hogy miről szól a SCRUM és a SAFe, csak éppen azzal nem értek egyet, hogy ezt büntetlenül rá lehet erőltetni specifikus HW-fejlesztésre. Lesznek veszteségek és nem feltétlenül balanszírozzák ki a beígért előnyök a hátrányokat. Teljesen képben vagyok azzal is, hogy átállás esetén az output egy ideig alacsonyabb és utána jön a javulás. Szóval nem csak a kifogásokat keresem és hogy miért nem lehet valamit megcsinálni. Helyettes PO vagyok a csoportunkban, elég komoly mértékben benne vagyok a koordinációban is. A fentiek ellenére sem tudom megérteni, hogy miként bírták ezt a maszlagot bekajálni a vezetőségben.

Új hozzászólás Aktív témák