Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Teljes siker.

    A tréleres embert felhívtam 9-kor, hogy itt állok az iroda előtt. Kiderült, hogy nem indult a kocsija, így telefonon keresztül megmondta, hogy melyik trélert vihetem és hol vannak a pántolók. Aztán csak úgy telefonon át leokézta, hogy elviszem a trélert...

    Elmentem a trélerrel a város déli oldalára, ott felvettem a srácot, onnan vissza a vágóhídra. A kocsi egy parkológarázsban volt, szerencsére alig voltak kocsik, így tudtam manőverezni a trélerrel. Kitoltuk a helyéről, aztán felvincseltem a trélerre.

    Kézi tekerős vincs, totál rozsdás minden. Ahogy tekertem fel a csőrlőt, úgy látszott, hogy szikrázik a szétrozsdált fém sodrony, ahogy tekerte fel a csőrlő. Néha megpattant oldalra, olyankor megugrott az egész tréler, ahogy visszazökkent az A3-as rajta. 3x zökkent így meg, a harmadik nem volt kellemes. Kábé 20 centire a fejemtől csattant egy rohadt nagyot, ahogy átugrott a sodrony az egyik oldalról a másikra.

    Akkor nem tűnt fel a sötétben a garázsban, de a csőrlőt tartó konzol mintha kifordította volna magát pár fokban a tréler kereszttartójából, amibe 6 db csavar fogta. Gondolom az is szét volt rohadva belülről.

    Innen már gyerekjáték volt lehajtani Frillesas kisvárosba kábé 60 km-t, egyetlen egy rendőrt sem láttam.

    Amikor odaértünk, akkor legurultunk az Audival a trélerről, de utána be kellett volna gurítani egy garázs mellé, ahol volt egy minimális emelkedő. Ezt ketten képtelenség volt, így becsöngettünk egy házba, ahonnan kiküldtek nekünk egy srácot, aki segített betolni. 3 ember már el tud tolni egy motorhibás Audit, most már tudjuk ezt is.

    Utána visszavittem a trélert, 745 SEK volt az egész napos bérlet. Még a helyére kellett tolatni vele, aztán mehettem isten hírével.

    A srác örült nagyon, rendes trélerrel egy nem lett volna olcsó....

Új hozzászólás Aktív témák