Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz -NoVa- #103998 üzenetére

    Igen, iso-ból.
    Azt Rufussal kinyomkodtam egy pendrive-ra, és bootoltam a gépet, az eleje nagyjából teljesen olyan, mint a Windows 10 telepítő, szerintem még a javítás (shift F10) is megvan. Töröltem minden partíciót az SSDn, azaz "üres" meghajtóra ment, frissen települt, nem a már meglévő rendszer mellé ment fel. A filemásolás képernyője is kábé ugyanaz, mint a 10esnél.
    A kezdeti lépések már egy újabb felületen történnek, ott már látni, hogy ez nem 10, hanem más. A kérdések körül lehet Wifi-t is beállítani, meg MS fiókot regelni / belépni. Aztán nem teljesen fekete képernyő, és nem "Údvözöljük!" van, hanem csak "Üdv!"... meg némi várás, létrejön a profil, de itt is van egy kék plazma a háttérben (demó scene-t ismerők tudják, mi ez...), aztán a híroldalakon látott kép fogad.
    Ninite.com on kijelöltem, amiket szoktam használni, az simán feltelepült. Közben kitalálta, hogy van intel VGA frissítés, meg nvidia frissítés, ezeket megoldotta, a vírusdef. nél kiakadt, restart után az is ment, meg még 1-2 másik vackot is leszedett.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák