Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz zoli03 #2007 üzenetére

    125-ös van nekem is, és kb egy hónapja vettem.
    Azért nem léptem eddig ez ügyben mert nem tudtam, hogy ennek most igy kell müködnie vagy nem.. Tehát ez hiba, vagy nem. Ugyanis a leírás szerit, amit adtak hozzá, amiből bemásoltam az ide vágó részt, ugy tünt számomra, hiogy ez a "normális " müködése, tehát nincs retesz..
    Ha a rugoja nem lenne olyan erős, és szinte ellenllás nélkül lehetne benyomva tartani, akkor még nem is lenne gond. De amikor tiz perc utan az az érzésem támad hogy nagyon kellemetlen az ujjamnak a folymatos rugó ellenében nyomtartás miatt..ez már zavaró a munkában.
    Pedig akkor sem llenne balesetveszélyesebb, ha szinte elleállás nélkül benyomodna az indító kapcsolója, mert a véletlen inditást meggátolja az oldalán levő kis nyomógomb..Lehetetlen hogy ugy elinduljon, ha pl leteszi az ember és véletlen egy munkadarabra teszi stb ami benyomhatja. Nem tudja benyomni.
    Igen, szétszedhetném és a rugóját megpiszkálhatnám hogy ne legyen erős, vagy gumigyűrűt tenni rá ami majdnem behuzza magátol csak épp egy picit kelljen nekem rásrgiteni a nyomvatartáshoz és elengedéskor lekapcsol.
    De garanciás, és új és azt gondoltam hogy csak dolgozhatok vele és nem kell szerelgetnem vagy kókányolnom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák