Hirdetés

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • fo_di

    őstag

    sziasztok,

    akkus szerszámkészlet beszerzésén gondolkozok a ház körüli munkákra, és próbálom kitalálni, mi lenne jó nekem
    - első körben egy dekopírfűrészre lenne szükségem (mondjuk 1 hónapon belül kb.)
    - mondjuk féléves távlatban egy betonhoz használható fúrókalapács is kellene (beton falakba ha kell, be tudjak fúrni egy-egy könyvespolcot, falipolcot, stb, nem óriási munka, egyszerre néhány csavar)
    - távlatilag egy körfűrész és flex sem lenne rossz (fúrógépből van egy zsinóros zöld boschom, ami elegendő arra, amire időnként kell, hogy fát, téglát vagy vékony fémet fúrjak meg van egy kisebb csavarozóm is, ami eddig elég volt, bár ha értelmesek, lehet, beruházhatok egy fúrócsavarozóra hosszabb távon),
    - ha beleillik a rendszerbe, akár egy akkus fűnyíró is jó lenne (idén már úgyis kéne vennem egy fűnyírót, mert kerül végre fű is a kertbe, amiben kb 3-400 nm-en kéne füvet vágni)
    - egyfajta készlet egy akkuval nem lenne rossz, akkor nem kéne háromféle töltőt és akkut kerülgetni és mindből még tartani pótot is

    nézegettem az obis lux akkus készletet, abban elvileg van minden olyan szerszám, ami nekem kellene, és nem is feltétlen drága, mennyire használhatók? azt néztem, hogy a fúrókalapács kb. 1J ütőerőt ad, az pl tokrögzítónek 6,5-ös lyukat (kb 10 centi hosszan) értelmes idő alatt kifúr?

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák