Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz Kiscsőke #12038 üzenetére

    Akkus gépemben sajnos nem egységesek, hanem vegyesen vannak. Így ez kicsit hátrány is.
    Igy bizonyos értelemben nem átgondolt a dolog. Vezetékes rendszerben ez meg érdektelen.
    Anno a DeWalt KA-750 ezt meg a Vaterán 5000Ft szinte új állapotban (7 éve) vettem tökéletes geptesttel de rossz NH aksikkal (2db), gépet sajnáltam csak kidobni, így inkább vettem egy utángyárt aksit. Ez a telken van.
    Aztán Lidl-n vásárolva 2 féle Parkside Performance ütvefúró és nagy erőatviteles csavarozó van meg. Az Obi-bol az AEG fúrósat adták kompletten 5Ah aksival 43eFt áron, de ezt mondjuk utólag felesleges volt mert azzal az aksival elég nehéz a gép és ugye elüt az aksi rendszere az előző kettőtől. A Makita van multis és vezetékes, így már nem mernék egy 4.féle aksis gépet venni még nagyon jó áron is. Nem szeretnék beleutni abba, hogy álljon az aksi nekem.
    Át gondolva igen az a jó megoldás, hogy inkább drágábban és lassabban beszerezni egységesen az akkus egyszériás gépeket. Persze van mikor egy más melóra belefut az ember, hogy ahhoz célszerűbb kisebbet venni és az nem azonos az aksija a többivel szemben. A pénzt nem sajnálnám a Makitara, a kajára az ember úgyis a többszörösét költi el. Csak nem szeretnék beleutni hogy az aksija idő előtt tönkre menjen

Új hozzászólás Aktív témák