Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz koxx #6010 üzenetére

    Na szerintem ez az amire nem lehet alapozni netes vásárlásoknál. A gyorsaság.

    Az 1 hónap az korrekt. 1 hónap alatt a Holdról is meg kellene, hogy érkezzen, de ha mondjuk átlagosan 2 hét a szállítási idő és közbe jön 1-2 hét szarakodás még az is beleférhet.

    Most hogy olvasgatom a határidőket találtam egy-két érdekes dolgot.

    Pl. Ezt tudtátok? You are limited to three PayPal Buyer Protection refunds per calendar year. Vagyis akkor egy esetleges 4. kártérítést teljes egészében bebuknál? Azért ez durva.

    Claims must be filed within 45 days of the PayPal payment. -> Na éppen ezért 1 hónap alatt illik megérkeznie, hogy még egy esetleges 15 napnyi szarakodás is beleférjen.

    If you paid for the item with PayPal and did not create a PayPal account, you will be asked to do so before filing a claim.

    Tehát paypallal úgy is lehet fizetni, hogy nem is vagy regisztrálva. A bal oldalon szokott lenni egy form, hogy don't you have a paypal? vagy vmi ilyesmi. Elvileg ott lehet. De ha panaszbejelentéssel akarsz élni akkor már regelni kell.

    De pl. azt se tudtam, hogy ebayen vendégként is vásárolhatsz.

    For example, if the seller offers you a full refund, don't close the dispute until you've received the full refund.

    Nemrégiben volt asszem egy olyan eset amit vagy itt vagy valahol máshol olvastam, hogy az eladó kérte a vevőt, hogy zárja be a dispute-ot és utána refundol. Hát akkor az olyan csalásgyanús lehetett.

Új hozzászólás Aktív témák