Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    senior tag

    válasz bangbading #1437 üzenetére

    Tegyük félre egy kicsit a konkurenciát. Nem fogok belemenni ebbe ezredjére is, hiába akarsz felpiszkálni. De egyébként a példa tényleg telitalálat volt, a csocsó asztalon pont úgy mozognak a játékosok mint a Fifába. :DD Ha az elmúlt 3-4 évben, a FIFA mellett párhuzamosan lett volna (talán van, ki tudja?) egy másik projectje az EA-nek, amit fejlesztenek, akkor már le lehetne cserélni azt a bug halmazt amit most kínálnak. Nem most kellene elindulniuk a nulláról, már tartaniuk kellene valahol. Amit most csinálnak, az már kezd szánalmas lenni, és a márka rovására menni. Évről-évre nem hogy jobb, de rosszabb játékot adnak el.

    Naívan hiszem, hogy nem csinálhatják ezt örökké, és van egy titkos projectjük amit előhúznak akkor, amikor drasztikusan csökkenni kezdenek az eladások.

    Szerintem a világon MINDENKI örülne annak, ha teljesen újra kellene tanulni egy teljesen új, de sokkal, sokkal szórakoztatóbb játékot. Ha meg nem ez a mentalitás, akkor azt eszitek amit kifőztök.

    Azért szar a játék, mert a szart is megveszitek. Ezt nem személyeskedve írom, hanem úgy globálisan a Communityre értem, de gondolom értitek. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák