Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ala

    tag

    Sziasztok!

    Előszőr segítségért jöttem volna, de közben megoldódott a probléma, ezért inkább a tapasztalatomat írnám le, :DD

    Probléma: PS-ben (cc v23.0) ha egyszer leteszem a tollat, akkor folyamatosan rajzol még az után is, hogy csak a tábla felett mozgatom a tollat. A driverben is úgytűnik, mint ha nem lenne minden rendben.

    Korai előzmény I: Régóta használom ezt az oprendszer, és több, jelentős hardver változáás is volt.
    Korai előzmény II: elkövettem azt a balgaságot, hogy végig csináltam ezt (UseSystemStylus 0 féle vacakolás)
    Jelenlegi hibajavítás folyamata: A driver eltávolítása, többször, majd alaposan, ez alapján a leírás után

    Megoldás: Miközben elkezdtem írni a posztot, azért még rá-rá néztem a rendszerre, és kerestem a megoldásokat. Aztán hipp-hopp egyszer csak működött... egy ideig. Itt kezdett nagyon fura lenni a dolog, mivel nem esett nem kapott semmi olyan behatást sem a toll sem a tábla, ami miatt bizonytalannak kellene lennie. Szóval kvázi Orosz megoldás, igaz nem nagy kalapács, csak kiszedő csipesz, hegy ki... persze, hogy volt rajta valami szösz, ami miatt meg tudott szorulni a hegy.. szóval hegy lesöpör majd vissza, és helyre állt a világbéke.

    Amit még érdemes megjegyeznem: A toll végre tényleg úgy működik, mint a nagykönyvben. A Korai előzmények II-ben leírt marhaság miatt a Clone Stamp-nél, ha csak pontot tettem le, akkor nem működött rendesen. Nem tudom, hogy ez a PS frissítésnek, vagy a driver alapos kigyomlálásának, vagy mindkettőnek köszönhető, de most végre rendesen működik.

    Remélem sikerül pár fórumtárs bosszűságán segítenem ezzel a poszttal akár most akár a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák