Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuyarashi

    őstag

    Sziasztok!

    Akad a Wacom táblám Photoshopban. (W10, PTH-850 a legfrissebb driverrel.) Nem a sima késésről beszélek, nem is arról a lagról, amivel teli a net (Windows Ink kikapcsolása), stb.
    Például, ha retusáláskor -a Patch Toolt használva- kattintok, majd mintát veszek az Alt lenyomásával, akkor sokszor nem vesz új mintát. Ez akkor történik, ha túl gyorsan dolgozok. Persze folyamatosan érzem, hogy nem tart lépést, szóval nem csak ebben az esetben, de ezen keresztül tudom kézzelfoghatóbban leírni a jelenséget. Amikor nyomva tartom az Altot és vonszolom a kurzort, kb fél 1 mp-ig brutálul akadva ugrál arrébb a kijelzőn. Ha eközben kattintok (mintát veszek), akkor fel sem fogja, az előző koordinátákat fogja használni a következő tollvonásnál.
    Ha például rajzolok egy vonalat, akkor azt normálisan megcsinálja, jól követ, de váltásoknál, mint a mintavételezés, már előjön a késés.

    Extra zavaró és volt már, hogy ilyet csinált, csak nem tudom mit tettem ellene. Anno pár leírást megtartottam, de azok egyike sem vált most be.
    1.
    # Use WinTab
    UseSystemStylus 0

    2.
    Windows Ink OFF

    Plusz még néhány Windows beállítás.

    Előre is köszi a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

    iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák