Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz squarepapa #5590 üzenetére

    Hali,
    Nemtom, mennyire számít a pontosság, vmelyik wacom intuos lesz a befutó, a kérdés inkább az hogy kell-e a Pro vagy elég a sima is, nah meg ugye a méret (S vagy M). Ezt így ennyiből nagyon nehéz megmondani. Neked is azt tudom javasolni, hogy felkellene keresni a fentebb már említett boltot. Ott (Pesten) előzetes egyesztetés után ki tudod próbálni, és mint azt Shapira78 hozzászólásából is láthatod, nagyon segítőkészen állni fognak rendelkezésedre. Sztem ha telefonba megemlíted, hogy neked ilyen speciális igényeid vannak akkor még a laptopra is ráfogjátok tudni dugni.

    Persze azt nem írtad, hogy mennyit szánnál rá, ha olyan 30k körül gondoltad akkor felejtős a fenti és vedd a legegyszerűbb Wacom Intous S táblát. Félre értés ne essék ez még mindig fényévekkel jobb mint bármelyik Trust vagy Genius.

    Shapira78 Nagyon helyes dolgoztasd meg őket ha már ott vannak. :D Váljék hasznos kiegészítővé a munkában és a szórakozásban is.
    Telepítést ha nem mondták el akkor itt már leírtam. Ha jól emlékszek neked PS és Illustrátorhoz kellett, itt láthatod, mikre érdemes figyelni esetleg nézd meg az első részt, bár ez a Pro-hoz van, azért olyan nagy eltérés nincs a driverben.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák