Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suti237

    csendes tag

    Hali !

    Lenne pár kérdésem a táblákkal úgy általában. Nem igazán vagyok nagy kézügyességgel megáldva nem igazán rajzoláshoz vettem a táblát csak a szerkesztésben való segítéshez, mert egérrel fantasztikusan vacak vonalat húzok.
    Most vettem egy Genius F610-es táblát, és van pár dolog ami zavar, nem tudom, hogy ez hiba vagy ez így megy.
    Sokszor akkor is érzékeli a tollat, ha csak pár centivel a tábla fölött van, néha meg akkor sem, ha hozzáérek a táblához. Elvileg a toll az 0 érzékenységen áll alapállapotba azt megnéztem a beállító progiban. Elég idegesítő tud lenni hogy felemelem és és össze vissza elugrik a toll.
    A másik, hogy nem lehet állítani valami kis holteret a toll érzékelőjének, lehet én vagyok ügyetlen , de alig bírom úgy végighúzni a képernyőn a tollat hogy ne érzékelje kattintásnak. A PShopban rá akartam menni valamelyik ikonra de egyszerre annyi lenyomásnak érzékelte, hogy össze vissza állított mindent, vagy 15 percig vacakoltam még visszaállítottam a dolgokat. a nyomás érzékenységet minimumra vettem már de még így is előfordul, néha meg alig bírok vele kattintani, mert nem veszi be a kis érzékenység miatt.
    A kövi hogy lehet az hogy egy tábla laggol ?? Húzom a tollat, és néha megakad és kihagy egy szakaszt ez vonal húzás közben még nem nagyon jött ki, bár van olyan, hogy hiába nyomom neki nem csinál semmit akkor vissza kell engednem alap állásba és újra, vagy hogy csak később jelenik meg amit csináltam( főleg radír, meg satírozás közben.). De ide oda mozgatásnál elég zavaró, hogy szaggatva megy a "kurzor".

    Lehet tényleg én vagyok ügyetlen, de ha a táblának van baj akkor még talán vissza tudom vinni 3 napos cseregarival. 18-án jár le a 3 nap de mivel aznap nincsenek nyitva gondolom munkanapban mérik.
    Köszi ha válaszoltok!

Új hozzászólás Aktív témák